Att lyssna på kroppen

Med åren skulle man kunna tro att man blir bättre på att känna sin egen kropp, men jag tvivlar på min egen förmåga.

Under hela söndagen gick jag och var trött och energilös. Åkte ändå till träningen framåt kvällen som jag brukar ”man ska inte vika ner sig bara för att det tar emot lite grann”. Innan och sen i vattnet var jag helt kraftlös, axlarna ömma och orken var i stort sett noll. Det sluta med att jag blev liggande på rygg, med fenorna på, kippande efter luft. Var helt skakig efteråt när jag åkte hem. Gick och la mig

Vaknade med svidande hals och en begynnande förkylning. Vilken överraskning! Nu blir det vila ett par dagar. Något axlarna säkert kommer må bra av.

Det här inlägget postades i Simning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *