Tjurfri MTB premiär

Äntligen dags för vårens första MTB runda. Först förberedelser i källaren under  lördag eftermiddag bestående av rengöring, infettning, oljning, växel- och bromjustering. Cykeln mer eller mindre i nyskick, vilket varade ungefär i 50 meter in på första häststig.  Därefter var det blötta och lera. Provade för först gången den del av Roslagsleden som går mellan Hagby och Täby kyrkby vid kanten av Vallentunasjön och bakom Såstaholms gård. Riktigt bra. Nackdelen med denna sträcka är att den till hälften går genom en, för dagen tom, tjurhage. Lite längre fram populeras hagen med små nyfikna individer som på ett imponerade sätt växer. Sträckan blir då mindre inbjudande…

Cykelsäsongen är igång :-)!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *