Masters SM 2015

Masters SM 2015 är passerat och det blev inte riktigt som förväntat ändå. Har tränat bra sen nyår men ändå inte kommit upp i fart ordentligt. Det är riktig speed som saknas. 26.82 på 50 fritt lördag morgon var bra. En bra start och bra första 25, men för långt ifrån i vändningen vilket kostade tid. Sen går det inte att varva ur andra 25:an. 30.95 på 50 fjäril, på söndagen. Också här en bra start, men hoppade lite för mycket. Jag tror jag är först upp till 25. Ingen riktigt bra simning andra 25 och en riktigt dålig målgång vilket kostade 3 placeringar och heatseger.
Till nästa år. Styrketräning, tävla mer och riktig max- och maxpulsträning. Man måste öva på att varva ur ordentligt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *