Intervju med PG

Trannel redaktionen tillbringar den här veckan i London för att följa Masters EM i simning. Vi har i en paus torkat av ölskummet från överläppen för att ta kontakt med den sen många år initierade masterssimmaren Per ”PG” Gustavsson på hemmaplan i Täby.
Hej Per!
Har det varit några höjdpunker i EM hittills tycker du?
-Hej, som på alla simtävlingar är lagkapper en höjdpunkten, Täby Sims kanonlag kommer att simma glasögonen av konkurrenterna.

Vi har förstått att du följer EM intensivt från hemmaplan. Dubbla live stream sändningar på olika skärmar, noggrann anteckningar och analyser av loppen. Håller bredbandsräkningen på att slå i taket nu?
-Ha, ingen risk. Laddat med extra router. Har även fixat extra skärm till jobbet. Enda problemet där är allt jobb.
Ja , usch ja, jobba när det finns så mycket annat viktigt att hålla koll på.
-Har du noterat några totala bottennapp under tävlingarna? Vi tänker t ex på 50 ryggsim som är en av dina paradgrenar där Ludmila Bartakova 80 blev diskad eller Reinhart Pulow 66 från Tyskland som knappt tar sig i mål på tiden 50.44.
-Botten tycker jag var bilderna på facebook där ni knappt kom in i arenan och minimalt med insim.
-Är det något som saknas i London denna vecka?
-En sak bara. Mig själv…..
Här kan redaktionen ana toner i moll i bakgrunden, solen går i moln och det börjar falla ett lätt regn. Men PG! Var inte ledsen. Nästa säsong stundar tävlingar i metropoler som Eskilstuna och Burlöv.

Vi tackar för vi fått ta del av dina insikter och undrar om du har något du vill förmedla till Täby Sim simmarna i London?
-Kör hårt och ”May The Force Be With You”.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *