EM tredje dagen

Fredagen var vilodag för mig. Förvånade mig själv med att gå på marknaden på Portobello Road i Notting Hill,  äta en fish’n ship lunch och titta på när Täby Sims 200 mixed lag blev europamästare 4x50m medley på kvällen.

Lördagen innebar två grenar för mig 50m fjäril på förmiddagen och 100m fritt på eftermiddagen. Fjärilen sluta på 30.50, fem hundradelar bättre än på SM, nu i långbana. Saknar styrkan på fjäril och sista 15 meterna är riktigt jobbiga. Urdålig målgång.

100 fritt på eftermiddagen. Tycker jag lyckas ladda om ordentligt, kommer sent till Call room och är laddad men inte spänd på startbryggan. Får en bra start, stressar inte under vattnet och kommer igång med simningen. Kan ha koll på fältet på först längden och ser att jag är med vid vändning, 29.66 på första 50. Bra vändning ordentligt jobb under vattnet och går sen på hårt upp mot 75. Sista 25 är mjölksyra, men lyckas ändå hålla mig ifrån den värsta sluggningen. I mål på 1.01.54 (hemgång 31.88).
Detta lopp är jag riktigt nöjd med. Jag vuxenpersar (trots långbana)  och genomför loppet precis som planerat. Bra start, bra vändning och stressar inte simningen. Saknar uthålligheten för 100. Vinterns dåliga träning märks här.

Lördagskvällen avslutades med en ordentlig middag i sällskap med stålmannen! Bengt fyllde 60 år denna dag. Grattis.
IMG_0617

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *