EM premiär

em lagkapp 4x50Det där var kul! Så himla häftigt. Woooh!
Så var känslan efter att första loppet på EM var simmat. Lagkapp 4x50m fritt. Jag simmade andra sträckan i 160 laget (dvs en snittålder på 40 år), ”småkillarna” fick det heta i någon kommentar. Minns inte så mycket från loppet. Starten blev för djup,  det var första gången jag starta i den bassängen och bassängen är djup, 3m överallt. Fick för mig jag simma hyggligt utan att stressa. Som vanligt i 50:a så var bassängen väldigt lång och man jag tappa ”orienteringen” hur lång det var kvar. Klar nackdel att man inte kunnat simma in i bassängen.
Riktigt bra tid 26.11, faktiskt min bästa tid som vuxen, men då är det inne i ett lag förstås (men också långbana). En 7:ende placering i Europa i åldersklassen är inte heller så dåligt.

Måste också nämna vårt 200 ”gubblag”, dvs snittålder 50 år. De gör 1.141.70, blir europamästare och är tre hundradelar från europarekord. Well done, Calvin, Håkan, Danne och Harald! Damlaget  200 på 4×50 fritt är inte så dåliga heller, de blir 4:a. Grattis till Camilla, Gunilla, Annica och Christine.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *