Bloggen ändrar kurs…

Det är inte så att en blogg behöver uppdateras med ljusets hastighet, men om frekvensen är en gång om året blir den smått ointressant. Ska försöka ändra på det. Ändrar också inriktning på innehållet. Tidigare har det bara varit cykling i skog och mark som varit ämnet, men MTB:en hänger vid den här tiden på året på en krok i verkstaden tämligen isärplockad. Det som är intressant nu är att simma och kommer vara så det drygt närmaste halvåret fram till Masters EM i London, kolla in http://euroaquatics2016.london/masters/,  så jag ska försöka uppdatera vad som händer och hur formen ligger till.

Nyss hemkommen från Öppna Danska Sim Masters i Köpenhamn. Resultaten var ok men inte mer. Känner mig ändå tillfreds. Några få fart pass och lite toppning efter en period med rätt hård träning finns det ingen anledning till panik. Är mer oroad för att axlarna gör lite ont och att det inte går att styrketräna som jag tänkt. Nu blir det till att göra små övningar med slang och stretcha istället. Man är inte 20 längre….

Starten på 100 fritt

Starten på 100 fritt

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *