En väntan är över…

[Innan jag fyllde jämt sista gången (för ett par år) sen var detta en mindre utopi.]

Att besluta mig tog väl ett par år ungefär, fast sista året har det mer varit en fråga om när. Under januari börja letande. Det är egentligen det roliga och bästa delen. Jämföra, bevaka, vänta… Så till slut, en bra en, till ett bra pris. Beslutsvånda och tillslag. Min process när jag köper cykel, på eBay. Sen en ökenvandring. Cykel skickas till Arizona (moster bor där). Övertala och lirka med Arne (hennes sam-sär-bo) att ta med den till Sverige. Vänta flera veckor på att han ska ge sig iväg hem. Och så står den där (tack vare pappa som hämta cykel och Arne på Arlanda), i sin väska när man kommer hem från jobbet. Min landsvägsracer. :-)

Trannel goes LVG!

Trek Madone 4.7

Trek Madone 4.7

P.s By the way, jag har en cykelväska till salu. D.s

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *