Koskit under pjäxorna

[Kanske var det häst, man vet ju inte vad det är för kreatur i hagarna nu för tiden]

Dags att ställa undan för sommarvila

Lördag 23 mars. Förmodligen sista 10 km skidrundan på Täby konstsnö för den här vintern (riktigt säker kan man förstås inte vara). Alldeles utmärkta  förhållanden, kall luft, kall snö och strålande marssol. Det har varit en bra skidåkarvinter, både på längden och utför.
Men nu får vintern ge med sig, den har varit lång. Förra året motsvarande helg var det premiärtur på cykeln och +10 grader. Okej, det snöade helgen efter men det var iallafall inte skidföre.

Men det finns entusiaster. Per hörde av sig i veckan och tyckte att det var på sin plats att cykla Tullinge Rogaining den 13 april. Jag tacka ja. Stolle!  Rena snurren förstås när de snöar utanför fönstret och är minus sju. Men det är dags att plocka fram cykel, får se till att hinna ut någon gång innan dess.

Tittar framåt mot sommaren och CykelVasan 17 augusti är förstås stora målet. Vill försöka hålla igång simningen även under sommaren, så funderar mycket på om jag inte ska anmäla mig till en triathlon. Örserums triathlon 27 juli över olympisk distans är just nu hetaste kandidaten. Ska bara lösa frågan om hur jag får tag på en landsvägscykel tills dess. Ingen som har en hygglig stående i något garage? Någon frivillig att göra mig sällskap? Inte det.
Walle kom igen nu, Örserum är nästgårds Gränna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *