Vintercykling är inte riktigt min grej (än), men det finns förstås annat att förströ sig med. Skidåkning är en bra grej! Två rundor i spåren på Jarlabankes  golfbanor (Täby konstsnö) hittills och det känns riktigt bra med tanke på att det inte ens hunnit bli jul än. Kan bli en bra skidåkarvinter.
Dessutom är simningen riktigt rolig nu, så pass att jag kände mig manad att ställa upp på Täby Sims KM i helgen.  50 fritt och 50 fjäril verkade lagom. Ångestladdat med fjärilen förstås. Sista fjärilstävling måste ha varit sådär 1987 Det var ett tag sen…
Hur gick det då?
Både och. Nöjd med att ha genomfört, men borde kunna simma fortare . På fjärilen var jag lite feg de första 25 och en missad målgången, där finns det säkert en sekund att hämta utan att anstränga sig för mycket. Tid 32.25. På frisimmet är det svårt att få upp någon fart och tappar helt tekniken sista 25. 27.75 räckte till en tredjeplats i klassen 30-45 åringar, så det är jag nöjd med. Om man hoppar i tillsammans med de andra i heatet nästa gång och inte en stund efter så ska det nog gå att ta sig ner under 27 med tiden.