Simträning och strech

Efter Knivsta hade jag lovat min kropp en veckas vila vilken avslutades med en rejäl fest på lördagen, min fru Ylvas 40 års skiva. Den blev bra. Har suttit i i flera dagar…..
Men ryggen har inte mått så bra av att börja jobba och sitta still. Det har varit okej, men fortfarande ibland huggande smärta från vänstra ländryggen. Därför dags för höstens första simträning på måndagskvällen. Riktigt bra pass. Konditionsmässigt inga problem, men armarna orkar inte, och det är bara att konstatera. Simningen är riktigt bra för att få ordning på ryggkotor och muskler. Det är som om de trilla på plats av sig själva. Hittade sen en riktigt bra strechbeskrivningar på Naprapat Erland Vilhelmson hemsida www.ryggochmuskelakuten.se. Jag gillar att det är ordentliga bilder, beskrivning på vad som ska töjas, var det ska kännas och hur man gör. Dessutom tillgängligt i pdf. 10 poäng! Så kvällen har gått åt till att böja, spänna  och dra på en massa nya sköna sätt och ställe,s å just nu känns både sätes muskel och ländrygg bra. :-)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *