Äntligen!

Härligt!
Äntligen dags för säsongens första cykeltur. Lördageftermiddag, över 10 grader varmt i luften, torra vägar och det är bara mars. Tänker tillbaka på föregående års primärturer som genomförts i snöglopp, på snö och isbeklädda stigar med motvinden kylande i ansiktet.

Till att börja med ska alla grejer fram. Inser snabbt att skorna borde rengjorts ordentligt efter höstens sista runda (Hammarby Hill). Nu vara i alla fall leran torr :-|.

En runda på idel välkända vägar och stigar. Fortfarande rejält blött på på de avsnitt som ligger lite lågt annars riktigt fint. Första rundan av typen ”testrunda”. Flera längre stopp med mycket skruvande (vilande) – bra undanflykt eftersom vinters konditionsträning lyst med sin frånvaro och pulsen konstant på +170. Fram med insex nycklar och sen vrida, höja, och sänka.  Fram och tillbaka…
På det hela en härligt runda. Riktigt kul att våren är här och att säsongen är i gång.

Nyspolad efter premiärtur

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *